Kennis & verhalen

Hier vind je relevante informatie over autisme en werk en over een inclusieve arbeidsmarkt. Ook lees je inspirerende verhalen van medewerkers en werkgevers.
Als eerste de nieuwste artikelen ontvangen?

Inschrijven nieuwsbrief

Kennis

Personeelsdossiers digitaliseren

Personeelsdossiers digitaliseren kan een flinke klus zijn voor organisaties, zeker als er veel papieren documenten zijn die handmatig moeten worden overgezet. Gelukkig kan AutiTalent je daarbij helpen. Wij digitaliseren personeelsdossiers op een unieke manier: handmatig door mensen met autisme, op jouw locatie, en met maximale aandacht voor veiligheid.

Ga naar bericht

Video: Recruiter Sam over de talenten van onze medewerkers 

Ga naar bericht

Download tips voor een autismevriendelijke werkvloer

Werkt jouw organisatie al met talenten met autisme, of heb je die ambitie? Om de talenten van mensen met autisme tot bloei te laten komen, zijn slechts kleine aanpassingen nodig. Wij helpen je op weg met onze belangrijkste tips voor een autismevriendelijk werkvloer.

Ga naar bericht

Dossiers digitaliseren

Elke digitaliseringsopdracht is maatwerk. Of het nu gaat om bouwdossiers, archieven, cultureel erfgoed, personeels-, leerlingen-, patiëntendossiers, of andere fysieke gegevens. Het digitaliseren van dossiers door mensen met autisme heeft veel voordelen. Wij zetten ze voor je op een rij.

Ga naar bericht

Banenafspraak

Veel werkgevers willen een divers en inclusief personeelsbestand. En hier worden ook eisen aan gesteld door de regering. Wat houdt de Wet Banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten eigenlijk in? Wij leggen het je graag uit.

Ga naar bericht

Verhalen

“In mijn leven heb ik erg veel onbegrip meegemaakt.” Lees verder
“Talenten als nauwkeurigheid en oog voor detail hebben we hard nodig.” Lees verder
“Bij Alliander zitten medewerkers van AutiTalent goed op hun plek. Marielle: “de samenwerking verloopt heel natuurlijk.”” Lees verder