Detachering

Wil je een medewerker met autisme inhuren voor korte of lange duur?
Iemand met een flinke dosis doorzettingsvermogen én bijzonder sterke talenten?
En wil je ook nog invulling geven aan diversiteit en inclusie?
Maak kennis met onze unieke manier van detachering.

Méér dan detachering

Detachering is een goede manier om kennis te maken met onze werkwijze en medewerker(s). Wij zijn niet zomaar een detacheringsbureau. Ons doel is een fijne en duurzame relatie tussen alle betrokkenen. Er gaat veel aandacht naar het vinden van de perfecte match en naar goede begeleiding. Wij putten uit een pool van meer dan 3500 talenten. Het merendeel heeft een MBO-, HBO- of WO-niveau. Het inhuren van onze medewerkers telt bovendien mee voor de Banenafspraak/Participatiewet.

Werkwijze

Detachering AutiTalent

1. Vrijblijvende kennismaking

Jouw vraag is maatwerk. Daarom nemen we goed de tijd elkaars wensen, werkwijze en organisatie te leren kennen. We komen graag bij je langs of drinken digitaal een kop koffie.

Maak hier een afspraak

2. Vacature insturen

Vervolgens kun je op elk gewenst moment een vacature insturen. Onze recruiter gaat direct op zoek naar de perfecte kandidaat. Heb je niet direct een vacature beschikbaar? We onderzoeken samen de mogelijkheid voor functiecreatie, ook wel jobcarving genoemd.

3. Voorstel kandidaten

Wij maken een selectie van de beste kandidaten, en laten je hun CV en motivatie zien. Die lichten we graag mondeling toe.

4. Sollicitatiegesprek

Het sollicitatiegesprek kan voor onze kandidaten spannend zijn. En misschien ook voor jou. Daarom bereiden we iedereen goed voor, en zijn we ook bij het gesprek aanwezig. Zodat voor de aanwezigen alles duidelijk is, en iedereen daarna een goed gevoel heeft.

Detachering AutiTalent

5. Bingo!

Je hebt het perfecte talent gevonden voor jouw organisatie. We maken samen met jou en jouw nieuwe medewerker duidelijke afspraken over de begindatum, het inrichten van de werkplek en andere belangrijke zaken. Ook zijn wij aanwezig op de eerste werkdag.

6. Een duurzame relatie

Vanaf dag één is de relatiemanager het vaste aanspreekpunt voor zowel jou als de medewerker. Wij ontzorgen waar nodig. Wij zijn goed bereikbaar en beantwoorden graag al jouw vragen.

Zonder risico’s

AutiTalent is lid van brancheorganisatie NBBU en beschikt over het SNA-keurmerk, gebaseerd op de nationale norm NEN 4400. Als je medewerkers van AutiTalent inzet, voorkom je risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit de zo genoemde inleners- en ketenaansprakelijkheid bij het inlenen van medewerkers.