Werving en selectie

Je hebt het vermoeden dat een medewerker met autisme
het beste jouw vacature vervult. En zoekt daarvoor
het best passende talent. Wij regelen de werving en selectie voor je.

Groot kandidatenbestand

Meer dan 3500 mensen met autisme hebben zich bij ons ingeschreven als werkzoekende. Zij wonen verspreid over het land en er is een diversiteit aan opleidingsniveaus en -richtingen. Zo vinden we snel kandidaten die goed aansluiten bij jouw vacature of organisatie. En kunnen we de werving en selectie goed voor je regelen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik wil persoonlijk advies

Werving en selectie AutiTalent

Werving en selectie

Onze ruime ervaring in het aannemen en detacheren van mensen met autisme vormt de basis voor onze werving & selectie dienstverlening.

Mensen met autisme zullen niet altijd zelfstandig op vacatures reageren of ze ondervinden problemen in het sollicitatietraject. AutiTalent helpt werkgevers én mensen met autisme door hen aan elkaar te verbinden en met aandacht te begeleiden in het proces.

Onze werkwijze

Wij maken het vinden van een medewerker met autisme prettig en duidelijk. We gaan graag met je in gesprek over de functie en wensen. Na het selecteren van enkele goede kandidaten, toetsen we hun motivatie en competenties voordat we hun CV aan je voorleggen. Wij zijn aanwezig bij het sollicitatiegesprek om te helpen bij het maken van de keuze.

Experts autisme en werk

De recruiters en relatiemanagers van AutiTalent noemen zich met trots autisme-experts. Op allerlei vlakken hebben wij kennis en ervaring opgebouwd: door opleidingen, werkervaring, privé-ervaring en het jarenlang begeleiden van mensen met autisme op de werkvloer.

We streven naar een duurzaam succes. We helpen je op weg als dat nodig is. Bijvoorbeeld door collega’s of leidinggevenden te informeren over autisme. Of door het takenpakket en de fysieke werkplek samen te optimaliseren.

Indicatie banenafspraak

Wij kunnen in ons bestand specifiek selecteren op mensen met een Indicatie Banenafspraak (doelgroepregister) maar laten ook graag de potentie zien van de hele doelgroep van mensen met autisme. Veel doorzetters die al jaren zelfstandig aan het werk zijn (en daardoor niet in aanmerking komen voor een indicatie) kunnen ook de juiste match zijn voor uw vacature.

Werving en selectie AutiTalent

Ministerie van Algemene Zaken: “De persoonlijke begeleiding van zowel de medewerker als onze organisatie was heel prettig en heeft potentiële problemen in de kiem gesmoord.

“Elk persoon met autisme is anders, je kan niet zomaar even een stappenplan downloaden.” Lees verder
“In ons team is bekend dat mensen met autisme heel nauwkeurig werken.” Lees verder
“Voordat Arjan startte heeft AutiTalent goed uitgelegd wat het inhoudt om met iemand met autisme te werken.” Lees verder

Onze andere diensten

Detachering

Zoek je (extra) personeel voor korte of lange duur? En wil je ervaring opdoen met bijzondere talenten? Onze medewerkers staan te popelen om hun talenten in te zetten binnen jouw organisatie. Detacheren doen wij met een extra dosis aandacht en begeleiding. Bovendien telt inhuur via AutiTalent mee voor de Banenafspraak.

Vertel me meer

Advies & coaching

Kunnen jij en je medewerker met autisme wat hulp gebruiken in de samenwerking? Of wil je jouw medewerker voorbereiden op een ingrijpende verandering?

Je kunt bij ons terecht voor advies, coaching en loopbaanbegeleiding. Onze adviseurs zijn expert op het gebied van autisme op de werkvloer.

Vertel me meer

SROI

AutiTalent werkt landelijk samen met diverse werkgevers om aan Social Return On Investment-verplichtingen (SROI) binnen aanbestedingen te voldoen. Ons grote kandidatenbestand bestaat uit de SROI-doelgroep en we beschikken over het PSO-certificaat dat aansluit bij de Aanbestedingswet.

Vertel me meer