Talenten
autisme

Autisme brengt bijzondere talenten met zich mee. Veel mensen met autisme werken bovengemiddeld nauwkeurig en zijn analytisch heel sterk. Die talenten komen in veel functies en organisaties goed van pas.

Meer over autisme

Archief digitaliseren AutiTalent

Archief digitaliseren

Je fysieke archief scannen laat je het liefst doen door de meest nauwkeurige mensen. En door een partij die goed rekening houdt met de AVG, veiligheid en privacy. Onze medewerkers komen op locatie scannen en nemen scanapparatuur mee. Meer weten?

Vertel me meer

Werving & selectie

Waar vind je de allerbeste kandidaat met autisme voor jouw organisatie? Met een bestand van 3500 kandidaten om uit te putten schieten we altijd raak. We gaan voor jou op zoek naar de beste match en ontzorgen binnen het gehele proces. Zodat jij een mooie start kan maken met een talent met autisme.

Vertel me meer

Advies & coaching

Kunnen jij en je medewerker met autisme wat hulp gebruiken in de samenwerking? Of wil je jouw medewerker voorbereiden op een ingrijpende verandering?

Je kunt bij ons terecht voor advies, coaching en loopbaanbegeleiding. Onze adviseurs zijn expert op het gebied van autisme op de werkvloer.

Vertel me meer

SROI
en PSO

Heb jij een Social Return On Investment (SROI)-verplichting? AutiTalent werkt landelijk samen met diverse opdrachtgevers om aan SROI binnen aanbestedingen te voldoen. Ons grote kandidatenbestand bestaat uit de SROI-doelgroep en we beschikken over het PSO-certificaat dat aansluit bij de Aanbestedingswet.

Meer over SROI

Impact
voorop

Wij zijn een social enterprise: een zakelijke organisatie met impact voorop. Voor werkgevers én medewerkers brengen we heel wat teweeg. Samen boeken we concrete duurzame resultaten.

Meer over onze impact

“Elk persoon met autisme is anders, je kan niet zomaar even een stappenplan downloaden.” Lees verder
“In ons team is bekend dat mensen met autisme heel nauwkeurig werken.” Lees verder
“Voordat Arjan startte heeft AutiTalent goed uitgelegd wat het inhoudt om met iemand met autisme te werken.” Lees verder