Dataprojecten

Kom verder met neurodivers talent.

Stapels personeelsdossiers digitaliseren? Bouwtekeningen scannen? Data overzetten naar een ander systeem? Wij geven je advies op maat én leveren talentvolle uitvoerders voor jouw dataproject.

Ik wil persoonlijk advies

Door mensen met autisme

AutiTalent is een detacheringsbureau voor mensen met autisme. Organisaties huren onze medewerkers in als administratief medewerker, data- en communicatiespecialist, IT’er en meer.

Toch begonnen we ooit als digitaliseringsbureau. Waarom? De talenten van autisme – nauwkeurigheid, focus, oog voor detail – maken dataprojecten kwalitatief bijzonder succesvol.

Jarenlange ervaring in dataprojecten

Gestart in 2007 en nog altijd een unieke tak van onze dienstverlening. We specialiseren ons in dataprojecten zoals datamigratie en het digitaliseren van personeelsdossiers, archieven, bouwtekeningen en meer.

Advies op maat

Heb jij een dataproject dat om je aandacht vraagt, maar ontbreekt het je aan tijd, expertise of personeel? Wij denken graag met je mee.

Digitaliseren

Je fysieke archief scannen laat je het liefst doen door de meest nauwkeurige mensen. En door een partij die goed rekening houdt met de AVG, veiligheid en privacy. Onze medewerkers komen op locatie scannen en nemen scanapparatuur mee. Meer weten?

Vertel me meer

Datamigratie

We ondersteunen bij de import of datamigratie van gegevens in een systeem. Denk daarbij aan zaaksystemen, CRM- en CMS-systemen, personeelsregistratiesystemen en Elektronische Patiëntendossiers (EPD’s). Meer weten?

Vertel me meer