Archief digitaliseren

Wil je dossiers of een archief digitaliseren?
Onze medewerkers met autisme werken buitengewoon nauwkeurig
en komen je archief digitaliseren op locatie.

Ons specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van dossiers en archieven. Al sinds 2007 worden onze medewerkers ingezet op uiteenlopende digitaliseringsprojecten. Van kleine tot grote archieven, personeels- en patiëntendossiers, tot en met bouwtekeningen of kasten vol met ordners. Niets is ons te gek. Natuurlijk digitaliseren we je archief AVG-proof.

Ik wil persoonlijk advies

Talent voor digitalisering

Al onze medewerkers hebben autisme. Zij hebben een bovengemiddeld goed oog voor detail, werken secuur, en kunnen lang geconcentreerd werken. Dé ingrediënten om het digitaliseren van een archief tot een succes te maken. Bovendien draag je bij aan inclusie en diversiteit binnen jouw organisatie. Win-win!

Archief digitaliseren op locatie

Wij komen het het werk doen op jouw locatie. Zo blijven de dossiers continu beschikbaar en is er altijd afstemming mogelijk over uitzonderingen in de dossiers. Wij nemen onze eigen professionele hoog-volume scanners mee. We hebben ook de beschikking over een A0-scanner voor tekeningen groter dan A3.

Extra diensten

Het digitaliseren van dossiers vraagt vaak om meer werkzaamheden dan alleen het scannen. Wij bieden aanvullend de volgende diensten aan:

  • Opnieuw indelen van dossiers (niet-relevante documenten verwijderen)
  • Opnieuw categoriseren van tabbladen
  • Inhoudelijke controles
  • Metadata toevoegen aan gescande documenten
  • Uploaden van documenten in een softwarepakket

Groot of klein

“Op zó’n grote klus zijn ze vast niet ingesteld.”

“Ze komen vast niet opdraven voor zó’n klein beetje.”

De kleinste digitaliseringsopdracht betrof 17 personeelsdossiers bij een vrijwilligersorganisatie en enkele malen troffen we 30.000 of meer dossiers aan, o.a. in ziekenhuizen. Of meer dan 100 meter aan ordners en tal van bouwtekeningen in A0-formaat bij een groot waterleidingbedrijf… Deels in de 19e eeuw ontstaan. We kunnen het allemaal en doen het graag.

Archief digitaliseren AutiTalent

Persoonlijk advies

Een archief digitaliseren vraagt om keuzes maken. Soms zijn die complex. Door ervaring op honderden projecten hebben we alle kennis in huis om jouw organisatie goed te adviseren. We gaan graag met je in gesprek!

Bartimeus: alle dossierstukken gaan door de handen van AutiTalent-medewerkers, een goede gelegenheid om de dossiers ook op te schonen.”

Trombosedienst Leiden en omstreken: Door de inzet van AutiTalent-medewerkers is er geen extra druk op de eigen organisatie gekomen.”

Star Medisch Diagnostisch Centrum: Het was ideaal dat AutiTalent de 30.000 dossiers op onze locatie kwam scannen. Bovendien kon er snel gestart worden.”

Danone Nutricia Research: De scanwerkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd. Vandaar dat we zijn gaan kijken wat er nog meer gescand kan worden.”