Voorkom dat AutiTalent e-mail in spambox komt

Spamfilters van e-mailproviders markeren helaas ook gewenste berichten regelmatig als spam. Dit kan ook gebeuren met e-mails die AutiTalent naar jou verstuurt. Voer onderstaande acties uit om dat te voorkomen.

Mocht je een mail ontvangen van AutiTalent die in jouw spambox is geplaatst, dan raden we je aan om de afzender aan jouw contactpersonen / adresboek of de lijst met veilige afzenders toe te voegen. Meestal zie je deze optie gelijk als je met je (rechter)muis klikt op het e-mailbericht of de naam van de afzender.

Mails vanuit AutiTalent kunnen echter van verschillende medewerkers (e-mailadressen) komen. Het is daarom nog beter om alle AutiTalent e-mailadressen als veilig te markeren. Dat kan door ons domein autitalent.nl toe te voegen aan een veilige lijst of een filter/regel in te stellen dat e-mail van afzenders die autitalent.nl bevatten, naar jouw postvak worden verplaatst.

Hieronder beschrijven we hoe je dat kan doen voor de meest gebruikte e-mailproviders. Mocht jouw e-mailprovider er niet tussen staan, zoek dan op internet of je een instructie kan vinden hoe je kan voorkomen dat e-mail in jouw spambox terecht komt.

Outlook webversie (ook voor Hotmail, MSN en Live e-mailadressen)

1. Log in op de Outlook webversie en klik bovenaan op het tandwiel-icoon (Instellingen) en vervolgens op ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’.

2. Selecteer ‘E-mail’ en vervolgens ‘Ongewenste e-mail’.

3. Klik onder ‘Veilige afzenders en domeinen’ op ‘Toevoegen’. Vul autitalent.nl in en geef een Enter. Klik vervolgens onderaan op ‘Opslaan’.

Zie ook hier de instructie van Microsoft.

Gmail

1. Log in op Gmail en klik in het zoekvak bovenaan op het icoon ‘Zoekopties tonen’.

2. Vul autitalent.nl in bij ‘Van’ en klik op ‘Filter maken’.

3. Vink ‘Nooit naar Spam sturen’ aan en eventueel ook andere filtercriteria zoals ‘Altijd markeren als belangrijk’. Klik op ‘Filter maken’.

Zie ook hier de instructie van Google.