RECRUITER / COÖRDINATOR

32-36 uur per week
Thuiswerk / flexwerkplek Utrecht

Een baan met impact

Door allerlei omstandigheden zitten veel mensen met autisme ongewild thuis of lopen vast in hun werk. Ontzettend zonde, vinden wij. Daarom zetten we ons al sinds 2007 in om mensen met autisme aan werk te helpen én houden. Wij geloven in de talenten van mensen met autisme, en verbinden deze aan de arbeidsmarkt.  

Een passende baan geeft nieuw toekomstperspectief en zelfrespect aan onze medewerkers met autisme. En bedrijven halen met onze medewerkers diversiteit en talent in huis. Deze impact van ons werk is wat ons drijft. Wil jij dit ook? Lees dan verder!  

Zo draag jij bij aan onze missie

Als coördinator van ons driekoppige recruitmentteam ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van het overzicht en de voortgang. Met jouw expertise en ervaring help je het team verder te komen. Ook houd je goed in de gaten welke ontwikkelingen in het recruitment vakgebied interessant zijn voor AutiTalent. Je stelt doelen, evalueert periodiek en stuurt bij waar nodig.  

Je werkt nauw samen met onze sales en relatiemanagers om opdrachtgevers aan ons te binden.  Je zet AutiTalent en onze werkzoekenden op de kaart en waar nodig geef je een overtuigende presentatie om koudwatervrees om te zetten in draagvlak.   

Daarnaast zet je je ook in om werkzoekenden aan ons te binden en boeien, onder andere met webinars en nieuwsbrieven. 

Naast je coördinerende taken bestaat je werk uit: 

 • Het ophalen van vacatures door de opdrachtgever en werkplek te bezoeken. Je schrijft vacatureteksten passend bij onze doelgroep. 
 • Het uitvoeren van searches in ons kandidatenbestand en het beoordelen van sollicitaties die binnenkomen via de website. Je onderhoudt ook contact met o.a. jobcoaches om verder te zoeken buiten ons bestand.  
 • Het voeren van (online) intakegesprekken, waarbij je voor de kandidaat een goed beeld schetst van de vacature en samen duidelijk krijgt of dit past bij de wensen, talenten en aandachtspunten van de kandidaat. Vervolgens vat je dit samen in een aansprekend voorstelprofiel dat je aan de opdrachtgever voorlegt. 
 • Het voorbereiden van kandidaten die op sollicitatiegesprek mogen bij de opdrachtgever. Je bent aanwezig tijdens het gesprek om zowel de kandidaat als de opdrachtgever te ondersteunen. 
 • Het voeren van contractbesprekingen en tariefonderhandelingen met opdrachtgevers. 
 • Het verzorgen van de administratieve en inhoudelijke overdracht richting personeelszaken en de beoogde relatiemanager. 
 • Het mede uitvoeren van administratieve taken als het beantwoorden van e-mails en het beoordelen van nieuwe inschrijvingen. 


 

Wie ben jij?

Je hebt minimaal hbo werk- en -denkniveau en aantoonbaar ervaring in commerciële arbeidsbemiddeling. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een coördinerende rol.  

Je haalt energie uit de afwisseling tussen recruiten en coördineren. Jij bent de stabiele basis in het recruitmentteam, je straalt rust en positiviteit uit en maakt evenwichtige keuzes. Je stelt jezelf als doel om het beste uit jouw team te halen. 

Je vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij door onze werkzoekenden met autisme zo goed mogelijk verder te helpen. Je bent voor hen een toegankelijke en geduldige gesprekspartner. Je beschikt over goede mensenkennis en hebt bij voorkeur (privé of zakelijk) al ervaring met deze doelgroep.  

Je bent resultaatgericht en een stevige gesprekspartner. Je weet te overtuigen en je laat je niet snel uit het veld slaan. Je wisselt op de juiste momenten een persoonlijke en invoelende houding af met een meer zakelijke en commerciële insteek.  

Je kan goed zelfstandig werken, grotendeels vanuit huis. Tegelijkertijd ben je een enthousiaste teamspeler. Je zoekt graag je collega’s op om te sparren en waar nodig elkaar te helpen.  

Van ons, voor jou

De collega’s in ons supportteam zeggen unaniem: ‘We hebben een baan waarin je écht impact maakt, een onwijs leuk team en veel vrijheid’.  

Daarnaast krijg je: 

 • een bruto maandsalaris van € 4.500,- tot € 5.000,-, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur; 
 • 26,5 vakantiedagen;  
 • Een NS-Business Card voor duurzaam reizen of een kilometervergoeding van € 0,23 of een combinatie;   
 • een pensioenregeling waar je vanaf de eerste werkdag in deelneemt;  
 • een eindejaarbonus die afhankelijk is van de resultaten van AutiTalent;  
 • de mogelijkheid om cursussen of opleidingen te volgen om bij te blijven en jezelf én AutiTalent verder te ontplooien;  
 • een telefoon en laptop, zodat je kunt werken waar je wilt. 

Over AutiTalent

Onze waarden zijn leidend voor de manier waarop we werken en omgaan met elkaar, onze kandidaten en opdrachtgevers: 

 • Energie: We hebben een niet-te-stoppen passie voor onze missie: méér mensen met autisme aan werk helpen en houden. 
 • Aandacht: Onze betrokkenheid is hoog. We luisteren goed en zien wat er nodig is. 
 • Daadkracht: We zijn doelgericht. We doen het gewoon. Handen uit de mouwen en gaan. 
 • Groei: We willen dat ons team, onze medewerkers én opdrachtgevers groeien. Met AutiTalent komt iedereen verder! 

AutiTalent heeft geen vaste kantoorlocatie. Je werkt dus vooral vanuit huis of boekt onze flexwerkplek bij de Social Impact Factory in hartje Utrecht. Met je 12 collega’s in ons supportteam heb je veel contact via telefoon, mail of Teams. Het recruitmentteam zoekt elkaar vaak op voor een dag samenwerken, meestal op de donderdag in Utrecht. We komen als team eens per maand een hele dag samen op een inspirerende vergaderlocatie. We sluiten de dag af met een borrel en diner.

Solliciteer snel!

Ben jij de recruiter / coördinator die onze organisatie verder laat groeien? Vol energie, aandacht en daadkracht? Dan staan we te popelen om jou te ontmoeten. Stuur je motivatie en cv naar Henk Stienstra (henk.stienstra@autitalent.nl) vóór 14 juli 2024.  

Heb je een brandende vraag over deze functie? Ook dan contact je Henk Stienstra, via e-mail of 06 – 49 38 85 45.